Luksuzna nekretnina


Elitni sektor i infrastruktura u Crnoj Gori se poslednjih godina veoma aktivno razvija. To su privatne vile, stambeni kompleksi, pa čak i čitavi delovi grada sa sopstvenom infrastrukturom. Trenutno je u toku aktivna izgradnja novih luksuznih objekata kako na morskoj obali tako i u tihim, mirnim predelima u šumskom zelenilu sa predivnim pogledom.

Prilikom projektovanja i izgradnje ovakvih objekata uzimaju se u obzir najvažniji faktori za kupca: položaj (lokacija), dizajn i arhitektura, komfort i udobnost, održavanje i upravljanje imovinom. Svaki klijent može izabrati najbolju opciju za sebe, koja najpotpunije ispunjava sve njegove potrebe i zahteve, kako za život i odmor, tako i za posao.

Kontaktirajte nas na način koji vam odgovara u kontaktima na sajtu. Pomoći ćemo vam da se upoznate sa predlozima graditelja i procenite sve «pluseve» i «minuse» posebno za vas, svaku imovinu koju odaberete. Takođe ćemo se dogovoriti o najpovoljnijim uslovima za kupovinu i dalje korišćenje vaše nove imovine.

Nekretnine u Crnoj Gori- aktuelna baza za april 2024

Nekretnine u Crnoj Gori


Na našem sajtu su predstavljene kuće, vile, apartmani, hoteli u Crnoj Gori od vlasnika po najnižim cenama. Pogodna pretraga, ažurne informacije o objektima stambenih i poslovnih nekretnina uštedeće vam vreme na odabiru najbolje opcije za vas. Takođe, u procesu izbora nekretnine za kupovinu ili traženja klijenta za prodaju, morate sebi jasno razjasniti mnoga važna pitanja.

Na mnoga pitanja pravne i praktične prirode naći ćete odgovore na našem sajtu. Više detalja ili praktičnih nijansi, koje su važne u vašem konkretnom slučaju, vi možete saznati od naših stručnjaka. Uvek možete dobiti odgovore na svoja pitanja i konsultacije sa našim menadžerima brzo i potpuno besplatno.

Pošaljite poruku u obrascu za zahtev na sajtu ili nas kontaktirajte na bilo koji drugi način koji vam odgovara koristeći naše kontakt podatke. Mi ćemo dati relevantnije informacije o objektu koji ste odabrali, razjasniti situaciju oko njegove legalizacije i organizovati pregled nekretnine kako biste doneli objektivnu i uravnoteženu odluku.

POSTAVLJANJE OGLASA JE BESPLATNO!!

Kupovina i prodaja stambenih ili poslovnih nekretnina za posao - je važan i odgovoran zadatak za svakoga. A ako govorimo o stranoj imovini, onda je broj pitanja na koja morate znati odgovore mnogo veći.

Gdje je bolje kupiti nekretninu, u kom gradu ili regionu Crne Gore? Kako prodati po višoj ceni, a kupiti po nižoj? Kako razumeti u kojoj fazi legalizacije se nalazi ova imovina i šta će novi vlasnik još morati da uradi u budućnosti?

•Kako provjeriti svu dokumentaciju i uveriti se da nekretnina nema ograničenja, tereta ili dugovanja prije potpisivanja kupoprodajnog ugovora? Kako odabrati najpovoljniju, najpouzdaniju i najsigurniju šemu plaćanja prema ugovoru u vašem konkretnom slučaju?

•Kako pravilno i bezbedno pripremiti i izvršiti ugovor o kupo-prodaji, poklonu ili nasleđivanju? Koje dokumente treba dostaviti notaru? Koliko koštaju usluge notara i sudskog prevodioca? Koje poreze ću morati da platim odmah i da plaćam u budućnosti?

Odmah ćete dobiti profesionalan odgovor i detaljan savet o vašim pitanjima koja vas zanimaju besplatno. Pošaljite svoj zahtev sada i dobićete kvalifikovane odgovore na sva vaša pitanja, kao i praktične savete za vašu situaciju.

Maks. broj znakova - 500

*Slažem se sa pravilima za obradu ličnih podataka i politikom privatnosti MonteBASE.

Crna Gora: nekretnine od «A» to «Ž»


AKTUALNA BAZA

Samo aktuelne proverene nekretnine po najboljim cenama od investitora i na sekundarnom tržištu nekretnina u Crnoj Gori

KONSALTING

Detaljne konsultacije o registraciji prodaje nekretnine, kao i o životu i poslovanju u Crnoj Gori

PODRŠKA

Naši stručnjaci pružiće potpunu podršku transakciji od provjere i pripreme dokumenata do unošenja novih podataka u registar


Kuća u Budva

Gledati

Kuća u Bar

Gledati

Stan u Herceg Novi

Gledati

Stan u Bečići

Gledati

Stan u Petrovac

Gledati

Kuća u Herceg Novi

Gledati

NAŠI PARTNERI

Svojim klijentima nudimo da se upoznaju sa najboljim ponudama naših partnera: nekretnine od investitora u Crnoj Gori, usluge kompanija sa visokom reputacijom. Opće informacije o trenutnim ponudama pronaći ćete na našoj web saitu MonteBASE. A detaljne detalje i posebne ponude dodatno će pružiti naši menadžeri. Postavljate nam zadatak - pronalazimo najbolje rješenje!

Transport u Crnoj Gori

ČITAJ VIŠE...

Renoviranje i građevinski radovi u Crnoj Gori

ČITAJ VIŠE...