Prodaje se vila u Crnoj Gori na prvoj liniji do mora


ID imovine MB054155
Cena € 1`995`000
Površina 250
Spavaći sobe 4
Kupatila 5
Površina plaća 240

Nudimo na prodaju komfornu vilu na 3 sprata u Krašićima (opština Tivat).

Luksuzna vila smještena na prvoj liniji uz more sa direktnim pristupom plaži. Sa svih spratova vile pruža se panoramski pogled na Bokokotorski zaliv i planine. Vila 5 metara od mora sa vlastitim vezom za jedrilicu do 70 stopa (dubina 3,50 metara).

Ukupna površina vile je 250 m2, stambene površine 174 m2. Površina zemljišta - 240 m2

Vila u Crnoj Gori je dizajnirana za ugodan boravak velike porodice (i odraslih i djece), ima 4 spavaće sobe i 5 odvojenih toaleta.

Vila je kompletno opremljena ekskluzivnim namještajem od prirodnog drveta, kao i visokokvalitetnim modernim aparatima. Svi prozori imaju električne rolete. Pod u svim prostorijama kuće je od prirodnog kamena. Na svakoj etaži vile nalazi se prostrana terasa za opuštanje sa panoramskim pogledom na more i planine.

Za grijanje zimi predviđeno je podno grijanje (cirkulacija tople vode pod pritiskom pumpe), 3 kamina na drva (poseban kamin na svakoj etaži). Takođe, vila je opremljena centralizovanim sistemom klimatizacije i ventilacije, postavljeni su solarni električni paneli. Postavljen je sistem video nadzora i senzori pokreta, kao i senzori za dojavu požara. Po obodu kuće je opremljeno vanjskom rasvjetom u cijelom lokalnom području.

Prostor oko kuće ukrašen je zelenim površinama koje stvaraju atmosferu udobnosti i prirodne privatnosti. Postavljen je sistem za navodnjavanje zelenih površina kap po kap. Na donjoj etaži vile nalazi se sauna sa posebnim izlazom na veliku terasu sa roštiljem, kao i pristup moru i plaži.

Do kuće vodi asfaltni put sa pogodnim parkingom ispred kuće za 2-4 auta.

Cijena vile u Crnoj Gori na prvoj liniji je 1`995`000 eura.

Klima
Plaža
Posteljina
Kablovska televizija
Kamin
Parking
Grejanje
Internet
Terasa
Dvorišni pejzaž
Namještaj
Pogled na more
Pogled na planinu
Prva linija
Legalizovani
Podno grijanje
Solarni paneli

Kontaktirajte menadžera

Olga Drobot

Ja ću vam odgovoriti uskoro. Napišite mi poruku ako imate bilo kakvih pitanja u vezi ove nekretnine. Cijena nekih nekretnina može biti smanjena. Stoga zapišite svoje želje. Slažemo se sa vlasnikom nekretnine za Vas najbolje uvjete. Napišite vaše pitanje što je detaljnije moguće. Uskoro ćemo vas kontaktirati. Uvijek rado pomažem!

Maks. broj znakova - 500

Slažem se sa pravilima za obradu ličnih podataka i politikom privatnosti MonteBASE.

Preporučene nekretnine

€1`900`000
  • Površina: 570
Prodaje se stambeni kompleks - novo elitno porodično imanje u gradu Bar, Šušanj, izgrađeno 2019. godine. Imanje se sastoji od dvije vile, gostinjske kuće i kapelice. Kompleks se nalazi na mirnom, osamljenom i slikovitom mestu na padini planina. Do imanja vodi slijepa cesta, tako da u blizini nema vanjskog prevoza, bučnog gradskog života i turista. Sa imanja se pruža panoramski pogled na more i planine, kao i na grad Bar. Udaljenost od mora - 2,5 km.
Više...
€2`500`000
  • Spavaći sobe: 4
  • Kupatila: 5
  • Površina: 400
Ekskluzivna ponuda za vilu na prvoj liniji Boke Kotorske, selo Stoliv, 8 km od Porto Montenegro. Očaravajući panoramski pogled na zaljev otvara se kako iz dvorišta tako i sa svih etaža vile. Panoramski prozori vile pružaju ove nevjerovatne poglede iz svake sobe i ističu prednosti njene jedinstvene lokacije samo 5 metara od obale.
Više...