Vila na Žabljaku kod Crnog jezera


Žabljak, Crno jezero
ID imovine MB05411
Cena € 980`000
Površina 960
Spavaći sobe 6
Kupatila 6
Garaze 1
Površina plaća 5008

Ponuđena na prodaju luksuzna nekretnina u Crnoj Gori - "President Villa", koja se nalazi u neposrednoj blizini ulaza u Nacionalni park na Crno jezero na Žabljaku. Na 400m od vile nalazi se hotel "Durmitor" sa 5* iz "Aman resorta". Udaljenost do Crnog jezera je 600 metara. Udaljenost do centra Žabljaka je 700 metara. Panoramski pogled na planine, šumu i grad Žabljak.

Površina zemljišta - 30 ari. Moguće je proširenje parcele do 50 ari.

Izgradnja vile je u fazi završenih grubih radova. Svi objekti su legalni: postoji građevinska dozvola i usaglašen projekat. Objekti nekretnina - zgrade - uključeni su u list netačnosti.

Stambeni kompleks se sastoji od 4 objekta nekretnine:
• Vila na 4 sprata ukupne površine 800 m2
• Kuća na 2 sprata za osoblje, ukupne površine 80 m2,
• kupatilo sa sobom za relaksaciju i terasom, ukupne površine 40 m2,
• poseban objekat ukupne površine 40 m2, koji može služiti kao apartman za goste, biti ostava i kušaonica vina, te koristiti u druge svrhe.

Vila je dizajnirana uzimajući u obzir složenu infrastrukturu za život i rekreaciju. Na svakom spratu vile postoje redovna mjesta za kamine.
- prizemlje korisne površine 191 m2. - Zatvoreni bazen, sauna i prostor za opuštanje. U drugom dijelu sprata nalazi se garažni prostor za terenska vozila i motorne sanke, bicikle i moto opremu, inventar.
- 1. sprat korisne površine 196 m2. - kuhinja, prostrani dnevni boravak, koji je idealan za organizovanje prijatnog restorana.
- 2. sprat korisne površine 144 m2 - stambeni prostor sa panoramskim prozorima i terasom.
- 3. sprat korisne površine 113 m2 - spavaće sobe, terasa sa panoramskim pogledom.

Projektom vile predviđeno je 6 spavaćih soba, 8 kupaonica, kuhinja-dnevni boravak, bazen i SPA prostori, tehničke prostorije. Nedostatak finih završnih obrada i slobodnog planiranja čine vilu idealnim domom za veliku porodicu i goste, kao i stvaraju moderan mini hotel sa pristojnom infrastrukturom. Visina plafona u prostorijama vile je od 3 do 5 metara. Vila ima centralni i bočni ulaz.

Svi građevinski materijali i radovi izrađeni su uzimajući u obzir zahtjeve za luksuzne nekretnine - premium kvaliteta. Zidovi od crvene cigle. Krov hotela je prekriven luksuznim kvarc metalnim pločicama. Metaloplastična stolarija vrhunskog kvaliteta.

Na parceli se nalazi prostor za rekreaciju sa prostorom za roštilj. Veliki parking. Pogodan pristupni put.

Gradski vodovod, struja sa individualnom trafostanicom, septička jama kanalizacija (planirano je priključenje na gradsku kanalizaciju).

Cijena stambenog kompleksa Predsjedničke vile na Žabljaku je 980`000 eura

Kamin
Parking
Grejanje
Terasa
Dvorišni pejzaž
Bazen
Pogled na planinu
Novogradnja
Legalizovani

Kontaktirajte menadžera

Olga Drobot

Ja ću vam odgovoriti uskoro. Napišite mi poruku ako imate bilo kakvih pitanja u vezi ove nekretnine. Cijena nekih nekretnina može biti smanjena. Stoga zapišite svoje želje. Slažemo se sa vlasnikom nekretnine za Vas najbolje uvjete. Napišite vaše pitanje što je detaljnije moguće. Uskoro ćemo vas kontaktirati. Uvijek rado pomažem!

Maks. broj znakova - 500

Slažem se sa pravilima za obradu ličnih podataka i politikom privatnosti MonteBASE.

Preporučene nekretnine

€795`000
  • Spavaći sobe: 6
  • Kupatila: 3
  • Površina: 380
Predložena na prodaju luksuzna nekretnina u Crnoj Gori, grad Tivat!
Više...
€700`000
  • Spavaći sobe: 3
  • Kupatila: 3
  • Površina: 350
U srcu slikovitog Bokokontorskog zaliva, grada Morinja, nudimo na prodaju modernu četvoroetažnu vilu sa panoramskim pogledom na zaliv i okolne planine. Kuća je izgrađena 2017 godine. Raspored vile predviđa tri stambena nivoa sa krovnom terasom.
Više...
€750`000
  • Površina: 700
  • Spavaći sobe: 12
  • Kupatila: 12
Prodaje se zgada u Tivtu, druga linija - nedovršena gradnja. Zgrada se nalazi u regiji Donja Lastva.
Više...